2016 a Mars éve – Mit kezdhetünk még ezzel az információval?

2016. január 24. 00:08 - Lelkiegyensuly

Hát, kedves Olvasó, itt köszön be a számomra oly kedves – asztrológia!

Az asztrológia nem az, amit az újságokban olvasható.

Szinte mindenki tudja, hogy ő Rák, vagy Skorpió, vagy Ikrek, és már sorolja is a hozzá tartozó tulajdonságokat. Mégis gyakran előfordul, hogy amikor olvassa az újságokban az aktuális heti vagy havi várható prognózist, azt mondja: „nem is vagyok ilyen” „én nem is szoktam úgy viselkedni”.

Velem is előfordult, hogy fellapozva egy havilapot azt olvastam az aktuális hónapra vonatkozóan, hogy jobban teszem, ha visszafogom a telefonálási ingerenciámat, és egyéb kommunikációs eszközt vetek be, gondolataim kifejezéséhez.

Én és a telefonálás! A telefonszámlám irigylésre méltóan alacsony. Egyszer, amikor a szolgáltatómhoz besétáltam, mert értesítettek egy lehetséges telefonvásárlásról, a fiatal Hölgy a pult másik oldalán, szemrehányóan mondta. ilyen alacsony költségekkel nem nagy kedvezményt tudnak biztosítani. Úgy éreztem magam, mint akit fülön csíptek. A telefon csak arra használom, hogy „időpontot egyeztessek”, mert szeretek találkozni az emberekkel. Szeretem látni is azt, akivel beszélgetek. Tudom, ezt nevezzük minőségi időnek. De erről majd máskor…

 Szóval, amikor azt mondjuk, hogy én Mérleg vagyok, vagy szebben Mérleg jegyében születtem, ezzel egyetlen egy információt közlök: a gondolataim, (tudatosságom) szerinti megnyilvánulásom a Mérleg jegy tulajdonságait hordozza. A tudatosság kifejezője, ha planétát nézünk a Nap.

A horoszkópban a Nap csak egy a sok közül. Ezen kívül asztrológiailag figyelembe vesszük a Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptun, Plútó, ránk kifejtett hatását is.

 Legalább olyan fontos üzeneteket hordoznak, mint a Nap.

Ezen kívül rendkívül fontos szerepe van az életünkben annak a jegynek, amit a születésünk pillanata határoz meg, és ez az Ascendens. Az Ascendens jegyének meghatározásához szükség van arra, hogy tudjuk, hány óra, perckor születtünk.

Az Ascendens jegye mutatja fizikai tulajdonságainkat, testi felépítésünket és azt, hogyan jelenünk meg a világban, tehát, hogyan lát bennünket a környezetünk.

Lehet, hogy a Napjegyem alapján Mérleg vagyok, de lehet az Ascendensem más jegy, így már teljesen máshogy látnak engem.

Ezen kívül ott vannak a horoszkópban az életterületek ahol a planéták elhelyezkednek.

Ez meghatározza, hogy melyik planéta, melyik életterületen fejti ki nyomatékosan a hatását.

Ez egy nagyon leegyszerűsített információ. Most ennyire van szükség ahhoz, hogy megértsük, hogyan is hathat életünkben, ebben az évben a Mars.

A személyes horoszkóp tehát a születésem pillanatában jegyek, életterületek, planéták elhelyezkedésének és egymással való kapcsolatának fullextrás fényképe.

 Tehát, hogy is hat a Mars 2016 -ban rám?

Érdemes megnézni, hogy hol is áll a Mars a személyes horoszkópban!

Melyik jegyben? Ez megmutatja, melyik jegy analógiája szerint fejeződik ki az erő, energia.

Milyen vagyok, amikor erősnek kell lennem vagy amikor erős vagyok?

(Hölgyek figyelem! Elárulok egy titkot is: a saját személyes horoszkópban a Mars helyzete azt is megmutatja, milyen típusú (szexusú) a Férfi, aki tökéletesen kiegészít!)

 Melyik az az életterület, ahol a Mars megjelenik az életünkben? Hol áll a Mars a horoszkópunkban?

Ezt használhatjuk fel ebben az évben. Ha azon az életterületen aktívan tevékenykedünk, akkor idén kiemelkedő teljesítményeket érhetünk el.  A Mars ereje nem csak pozitívan nyilvánulhat meg, hanem pusztító düh, harag, agresszió formájában. Jó, ha tudjuk, hogyha azt mutatja a horoszkóp, hogy esélye van annak, hogy ingerültek legyünk, hogyan tudjuk azt ellensúlyozni. Ezt is kiolvashatjuk belőle.

 Ezt még tudom tovább is fokozni!

A születési horoszkópon kívül minden évben felállítható egy éves horoszkóp is, ezt kiegészítő információként használhatjuk. Az éves horoszkóp megmutatja, hogy abban az adott időszakban, a születési horoszkópban jelölteken kívül még mit tehetünk és hogyan?

Mivel a bolygók nem álltak meg abban a pillanatban, amikor megszülettünk, hanem továbbhaladtak ezért folyamatosan kifejtik hatásukat ránk és stimulálnak, ingerlik az aktuális életterületeinket.

Ezért fordulhat elő, hogy egyik évben azt érezzük, minden figyelmünket a karrier építésére kell fordítanunk, mert egyébként nem élet az Élet!

Máskor pedig a munkahelyi sikerek ellenére, egyre többször vesszünk észre kisgyereküket sétáltató párokat és azt látjuk, boldogabbak mint bárki a világon. Ekkor valószínűleg az az életterület kapja a motiválást, ami a családalapításért felelős.

 Jó dolog tisztában lenni saját horoszkópunkkal, és tudatossá tenni a lehetőségeinket.

Így tudatosan, célirányosan haladhatunk az általunk kijelölt Úton.

A horoszkóp nem hit kérdése, hanem a tényeken alapul. Aki megismerkedik vele, számára ez azonnal kiderül.

Varázslatos az a pillanat, amikor - egy horoszkópelemzés és konzultáció után, akivel éppen beszélgetek a saját lehetőségeiről -, különleges élettel telik meg a szeme, megváltozik a testtartása, és el kezd sugározni belőle a magabiztosságnak az a része, hogy látja, hogyan alakíthatja életét, ahhoz, hogy végre kézzelfogható közelségbe kerülhessen a Megoldás.

 Érezhetően szétfoszlik a bizonytalanság, az önbizalomhiány, az „én nem vagyok jó semmire” szürke energiája.

Itt most a Marsot emeltem ki, de mint említettem, ott van még rajta kívül 9 planéta, ascendens, életterületek, jegyek és azok egymással alkotott kapcsolata, amit folyamatosan vizsgálhatunk és használhatjuk azt legnagyobb megelégedésünkre.

e-mail: sajathoroszkop@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballaadrienn.blog.hu/api/trackback/id/tr1008305912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.